Vincent, voor al uw feesten en partijen!

 

Screw the Lines is opgericht door onder andere Vincent van der Velde vanuit de overtuiging dat reclamebureaus te veel gefocust waren op specifieke mediakanalen. Met de nadruk op mediavrije ideeën is het werkveld steeds meer verschoven van creatieve uitingen naar strategisch advies. Vincent's rol is hierbij geëvolueerd van het organiseren van creatieve processen naar het adviseren van marketing directeuren en C-level managers.

 

Als branding strategy consultant helpt Vincent bedrijven bij het verbeteren van merkpositionering en communicatie met doelgroepen. Wat resulteert in succesvollere merkcampagnes en een sterkere merkidentiteit.

 

Hoewel de focus van Screw the Line tegenwoordig meer ligt op positionering en algemene marketingvraagstukken, ontwikkelt Vincent nog steeds graag campagnes met zelfstandige creatieve teams of andere bureaus, vooral wanneer ze voortvloeien uit een strategie-opdracht.

 

Vincent zoekt altijd naar uitdagende opdrachten en interim functies waarin hij zijn vaardigheden als merkstrateeg en adviseur kan inzetten om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van bedrijven. Met zijn expertise helpt hij bedrijven zich te positioneren, optimaliseert hij de marketingstrategie en leidt hij de creatieve ontwikkeling van campagnes, waardoor het bedrijf zich kan onderscheiden en sterker kan worden in de markt.

 

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Vincent en Screw the Line uw bedrijf kunnen ondersteunen bij merkpositionering, strategisch advies en creatieve campagne-ontwikkeling.

 

Of kijk gerust op zijn Linkedin...

 

© Screw the Line Amsterdam B.V. - KVK: 34386791 - BTW NL: 8223.58.803.B01 - 020 894 3321 - info@screwtheline.com