Ohpen

 

Ohpen is een toonaangevend Nederlands fintechbedrijf dat het eerste core-bankingplatform in de cloud heeft ontwikkeld. Met als doel het aantonen van de betrouwbaarheid en efficiëntie van hun platform, is Ohpen gestart met het aanbieden van vermogensbeheer voor vermogende consumenten. Om deze doelgroep te overtuigen hun vermogen aan Ohpen toe te vertrouwen, hebben wij een effectieve direct mailing campagne ontwikkeld.

 

In de campagne richtten we ons specifiek op jonge vermogende ouders, waarbij we hen uitnodigden om met slechts 1 euro per maand het platform van Ohpen te ervaren. Hiermee konden ze op een veilige manier de financiële toekomst van hun pasgeboren kind veiligstellen. Deze benadering zorgde voor een laagdrempelige kennismaking met het platform, zonder grote financiële risico's.

 

Deze succesvolle campagne heeft bijgedragen aan het opbouwen van vertrouwen in Ohpen als een betrouwbare en innovatieve speler binnen de financiële sector. Het bewees tevens het vermogen van Ohpen om vermogensbeheer op een moderne en toegankelijke manier aan te bieden aan vermogende consumenten.

 

© Screw the Line Amsterdam B.V. - KVK: 34386791 - BTW NL: 8223.58.803.B01 - 020 894 3321 - info@screwtheline.com