Kiss & Tell

 

Kiss & Tell, een modemerk dat zijden jurkjes van duurzame zijde produceert, benaderde ons met de vraag om te helpen bij de positionering, visuele identiteit, brand story en website. Het idee achter de zijden jurkjes was ontstaan tijdens een rondreis in India, maar de merknaam Silk Stories was nog vrij generiek. Na verschillende sessies met de klant hebben we een nieuwe naam bedacht die beter aansloot bij de gewenste uitstraling en doelgroep: Kiss & Tell.

 

Vervolgens zijn we in co-creatie met andere partijen aan de slag gegaan met de kledingtags, verpakking en website. Het doel was om de duurzame en luxe uitstraling van de zijden jurkjes te benadrukken en de juiste doelgroep aan te spreken. Door middel van mooie fotografie en een aantrekkelijke website hebben we de consument weten te verleiden.

 

Het resultaat was verbluffend. Binnen de kortste keren werd het merk opgepikt door grote modebladen zoals Marie Claire. Wij zijn trots dat we hebben mogen bijdragen aan het succes van dit mooie en duurzame modemerk.

 

© Screw the Line Amsterdam B.V. - KVK: 34386791 - BTW NL: 8223.58.803.B01 - 020 894 3321 - info@screwtheline.com