ICCO

 

Voor ICCO hebben we geholpen bij de herpositionering van hun merkidentiteit door samen te werken met stakeholders om de kernwaarden en missie van de organisatie te bepalen. ICCO wilde minder afhankelijk zijn van subsidie na bezuinigingen door de overheid en hun samenwerking met het bedrijfsleven versterken. We hebben de meerjarige campagne ICCOnomics gelanceerd, gericht op het vergroten van de merkbekendheid in het bedrijfsleven. Een hoogtepunt van deze B2B-campagne was het e-book Iconomics, dat bedrijven concrete handvatten bood voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Daarnaast hebben we diverse droomfonds campagnes ontwikkeld voor de Nationale Postcodeloterij, waaronder de Buon Apetito Bolivia-campagne. Deze campagnes hebben bijgedragen aan het vergroten van bewustwording en steun voor ICCO's werk op het gebied van ontwikkelingssamenwerking.

 

ICCO is inmiddels samengegaan met haar grote katholieke broer Cordaid. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Cordaid vanwege de grotere merkbekendheid bij consumenten.

 

© Screw the Line Amsterdam B.V. - KVK: 34386791 - BTW NL: 8223.58.803.B01 - 020 894 3321 - info@screwtheline.com